Bewegen, voeding
& Mindset

De combinatie tussen bewegen, voeding en mindset krijgt jou weer uit je burn-out. Wij zijn er van overtuigd dat dit je zal helpen naar een balans tussen je rust en het leven daarbuiten.

Lees meer...

Komt het ooit nog goed?

bericht

Daar zit je dan met je burn-out en alles lijkt heel verweg. Dit komt nooit meer goed denk je en je laat je hoofd vallen. Je hebt de moed en kracht niet meer om dingen te ondernemen en laat staan om weer plezier te maken. Alles lijkt zwart en zwaar, hoe nu verder? Er lijkt geen einde meer te zijn maar toch is er hoop. Je hebt tijd nodig om weer de ''oude" te worden want reken er maar op dat het net zolang duurt om van je burn-out af te komen als hoelang 
je ermee hebt gelopen.  

Alles komt goed
Ook al geloof je daar nu niks van, het komt echt wel weer goed en of het nu 4 maanden duurt of 2 jaar de tijd zal het leren. Ga geen deadlines plannen om uit je ziekte te komen maar geef het de tijd anders blijf je in het gevecht zitten. Denk ook als je er even doorheen zit aan de dagen dat het wel goed met je ging. Dit helpt je om weer moed te geven en weer vooruit te kijken. Je mag best achteruit kijken maar vaak heeft dat geen zin. Je hebt nu eenmaal een energie schuld en die moet je afbetalen en er staat nergens precies hoe je dat moet doen. Je zult aan de hand van de tijd leren hoe je dit moet gaan doen. Alles komt goed echt waar. Als je nu het gevoel hebt dat dit dus niet meer goed komt mail ons dan even. En probeer een fijne psycholoog te zoeken die de tijd voor je heeft en waarbij jij jezelf goed voelt.

Reageer op dit artikel