Bewegen, voeding
& Mindset

De combinatie tussen bewegen, voeding en mindset krijgt jou weer uit je burn-out. Wij zijn er van overtuigd dat dit je zal helpen naar een balans tussen je rust en het leven daarbuiten.

Lees meer...

Mijn eerste ervaring

Ervaring

Naam: Boy Beroep: Media Leeftijd: 30 jaar Geslacht: Man

Ik ging monteren en zat lekker achter me pc en ik had al helemaal bedacht hoe het ging worden. Ik had op de tijdlijn al een montage staan maar die moest ik korter gaan maken. Ik had er zin in en alles ging zoals ik in gedachten had, alleen toen ik bijna klaar was kreeg ik een raar gevoel in me hoofd net alsof ik heel naar gong flauwvallen maar dan heel negatief. Ik had opeens geen zin meer om te monteren. Dus ik ging stoppen en wilde toen bij iemand zijn, en op dat moment was dat mijn vriendin dus ben naar beneden gegaan. Daar ben ik met de poezen gaan spelen maar kreeg toen meer rare gevoelens, en met nare gevoelens bedoel ik raar gevoel in me tong en heeel negatief en zwart en donker ik vond alles naar en stom en alles kwam wat verder weg van me te staan. 

Me vriendin stelde voor dat ik misschien beter even muziek kon gaan luisteren, dus ik ben naar boven gelopen om mijn hoofdtelefoon te pakken en ben toen weer naar beneden gegaan en ben op de bank gaan liggen met trance muziek op, alleen na 20 sec had ik daar geen zin in en en ik ging toen in me hoofd zoeken naar wat ik dan leuk zou vinden maar helaas had ik nergens zin in. Ik wilde huilen maar dat lukte niet. 

Ik werd een beetje bang van het gevoel want dat had ik nooit gehad. Ik wilde naar buiten en ben toen met Eline naar buiten gegaan en heb haar goed vastgepakt en heb haar verteld dat ik super gelukkig met haar ben en dat ik super veel van d'r hou. Ze heeft me rustig gemaakt en bij mij viel het kwartje dat ik te hard ben gegaan ik heb 3 jaar lang zowel op werk als thuis veel te hard gegaan. Ik wil dat niet meer ik wil rust en ik wil Eline meer heb ik niet meer nodig waarom moet ik altijd meer als ik haar heb. Al moet ik mijn hele leven bananen plukken dan zou me dat niks uitmaken als ik haar maar heb. Ik moet een beter persoon voor mezelf worden en voor Eline en moet me meer realiseren dat ik ook niet meer nodig heb en dat ik mijn basis goed moet maken en dat ik super veel zin heb in ons kindje. 

Reageer op dit artikel