Bewegen, voeding
& Mindset

De combinatie tussen bewegen, voeding en mindset krijgt jou weer uit je burn-out. Wij zijn er van overtuigd dat dit je zal helpen naar een balans tussen je rust en het leven daarbuiten.

Lees meer...

Hoe weet jij of je een burn-out hebt?

jouw Burn-out

Een auto heeft ook een apk nodig en wij dus af en toe ook.

Je leven loopt anders en je snapt niet waarom, mensen zeggen dat je het rustig aan moet gaan doen maar je wilt ze geen gelijk geven. Waarom zeggen ze dat? Heb je echt een burn-out? Er zijn verschillende manieren om te zien of je een burn-out hebt, één daarvan is om naar een dokter te gaan. Deze kan je meer vertellen over jouw toestand en kan je aanraden om naar een psycholoog te gaan. Een psycholoog zal naar je verhaal luisteren en daar een conclusie uit trekken. 

Wees niet bang om naar een psycholoog te gaan want een grote groep van Nederland is wel eens naar een psycholoog gegaan. Een psycholoog heeft een frisse blik op je verhaal en zal niet snel een conclusie trekken maar luistert naar je verhaal en zal later een oplossing verzinnen. Je bent echt niet gek, mensen zullen echt niet zo snel oordelen. Een auto heeft ook een apk nodig en wij dus af en toe ook. Je moet het zien alsof jouw hersens de motor van een auto zijn en er moet af en toe een rubbertje vervangen worden. Een burn-out is een grote beurt, daar zul je dan ook wat meer voor moeten doen. 

 Je kunt natuurlijk ook online een test doen maar let op dat je hier met een robot te maken hebt en niet met een dokter. Daarnaast is het ook verstandig te kijken waar je problemen vandaan komen, zo kun je als je naar de dokter of psycholoog gaat een beter verhaal hebben en zul je sneller aan het werk kunnen voor herstel. 

Reageer op dit artikel