Bewegen, voeding
& Mindset

De combinatie tussen bewegen, voeding en mindset krijgt jou weer uit je burn-out. Wij zijn er van overtuigd dat dit je zal helpen naar een balans tussen je rust en het leven daarbuiten.

Lees meer...

Specialisten

Hulpverleners

Specialisten die kunnen helpen bij je burn-out Van Yoga tot psycholoog en van Haptonomie tot Coach. Wat kan helpen bij je burn-out en wat is bijvoorbeeld Haptonomie. Hier vind je alle informatie over elke specialist die je zou kunnen helpen bij het bestrijden van je burn-out. Volgens het systeem waarin we leven wordt voor een burn-out eigenlijk alleen een psycholoog aangeraden maar er zijn veel meer manieren om je burn-out te verhelpen of te bestrijden. Volg niet de trend maar volg je gevoel, dan komt het altijd wel goed.

Huisarts

Je hoeft niet altijd een burn-out te hebben, het kan ook zijn dat je schildklier niet meer goed functioneert. In welk geval dan ook is het verstandig om een afspraak te maken bij je huisarts. Vanuit de huisarts kun je gaan beginnen aan jou weg en die weg ga jij zelf bouwen met alle hulp die je nodig hebt. Voor de beste huisartsen in jou buurt, kijk op onderstaande link.

Huisarts

Psycholoog

Hoe zoek je de juiste psycholoog uit ? Kun je goed praten met mannen of vind je het prettig om met een vrouw te praten? Maar is de psycholoog wel erkend? Dit zijn allemaal vragen die jij zelf moet afvragen. Deze persoon gaat de aankomende maanden jou vertrouwenspersoon zijn waar je alles aan gaat vertellen. Voor de beste psychologen in jou buurt, kijk op onderstaande link.

Psycholoog

Haptonomie

Hier hoor je niet veel van maar haptonomie werkt goed bij een burn-out. Een haptonoom is eigenlijk een mix tussen een psycholoog, masseur en coach. Bij een haptonoom gaat het vooral om gevoel, wat voel jij? En hoe werkt je gevoel en hoe kun je het gevoel begrijpen om zo weer beter te worden.

www.psyned.nl

Coach

Voel jij je prettig bij deze persoon en wil je liever een vrouw of man? dit zijn dingen waar je goed over na moet denken. En vindt je het prettig als de persoon ouder is dan dat jij bent ? Een Coach gaat je nieuwe vriend worden en zal jou helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en zal jou in goed lijnen leiden.

www.psyned.nl

Hypnose

Hypnose gaat vooral over je onbewust zijn, vanuit het onbewust zijnde komen nare klachten en via de hypnose zul je daar aan gaan werken. Het zal een aparte ervaring gaan worden maar het heeft echt effect op je burn-out. En als je het niet probeert zul je ook nooit weten of het werkt.

www.hypnose.nl

Mindfulness

Alles is even in de ware en je zult weer veel dingen gaan leren, maar dan wel op jou tempo. 1 van de dingen die je zal gaan leren is het kunnen uitschakelen van mind. Het piekeren of het vele denken kosten veel energie en die heb je niet. Mindfulness leert jou ruimte creëren in je hoofd.

www.vmbn.nl

Yoga

Wil je in een groep of wil je liever 1 op 1 yoga (soms wel lekkerder maar is wel een stukje duurder)En wil je liever in het dorp waar je woont of wil je liever niemand tegen komen vanuit jou woonplaats. Yoga zal een plek worden waar niks moet en waar je even de knop kunt omzetten. Dit is het nieuwe chillen.

www.yoganederland.nl

Homeopathie

De natuur heeft meer te bieden dan alleen meel en appels. Vroeger hadden we geen medicijnen en werd alles uit e natuur gehaald en op de dag van vandaag werken die middelen nog super goed tegen heel veel kwalen en ziektes. Je zult versteld staan.

www.vereniginghomeopathie.nl

Natuur-huisarts

Een natuur-huisarts zal jou op een natuurlijke manier helpen om weer rust te vinden in je leven. Eigenlijk is een natuur-huisarts het zelfde als een normale huisarts alleen zal een natuur-huisarts je geen antidepressiva gaan geven. De natuur-huisarts zal andere natuurlijke midden gaan gebruiken.

www.natuurarts.nl
Reageer op dit artikel